3 maanden Garantie 

24/7 Altijd in de buurt beschikbaar

wat te doen als u wc verstopt is? 

Een wc verstopping ontstaat meestal door een ophoping van bijvoorbeeld wc-papier in de leiding waardoor het water niet en soms langzaam weg loopt, dit probleem kan stankoverlast en overstromingen veroorzaken. Wij kunnen begrijpen dat dit onprettig is en u van dit probleem verholpen wilt worden. Wij kunnen de wc ontstoppen met professioneel apparatuur waar door u wc voor lange tijd wordt ontstopt, wij geven op ons geleverde werk altijd drie maanden garantie. Wij zijn te bereiken op: 0318 201649.

 

Mocht er meer aan de hand zijn dan een verstopte wc, wat dan?

De wc kan ook worden verstopt omdat de hoofdleiding van het riool word geblokkeerd door bijvoorbeeld vuil of aanslag in de leiding, dan kunnen wij dit ook oplossen. Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in wc verstoppingen, maar ook in hoofdleidingen (die zich bevind in de kruipruimte) dit kunnen wij niet met eenvoudig apparatuur oplossen maar hiervoor zetten wij de hogedruk machine in of de segment riool machine dit maakt u riool van binnen weer helemaal schoon. Wacht niet te lang en plan nu nog een afspraak in op dit telefoonnummer: 0318 201649.

 

Dit soort riool problemen kunnen ook voorkomen in weekenden, feestdagen of s' nachts  

Wij zijn een bedrijf dat 24/7 beschikbaar is om u verstopping op te lossen dus ook op weekenden, feestdagen of nachts u kunt ons bereiken op dit noodnummer 0318 201649.

 

Hoe merkt u dat u dat uw wc verstopt is

Meestal maakt de wc een borrelend geluid, of een zuigend geluid en daarna wordt de zwanenhals leeg gezogen er blijft ook geen water in de zwanenhals staan waar normaal een klein laag je water ligt, Of kan het water in de wc pot blijven staan.

 

Zo lossen wij dit op!

Wij kunnen de verstopte wc op 3 manieren oplossen wij hebben een mobile pomp fix. Dit doen we als eerste mocht dit niet werken, dan gebruiken we de riool segment machine of de mobiele hogedruk van 200 bar 60 liter per minuut, dit is de beste optie maar kan niet in alle situaties worden ingezet.