3 maanden Garantie 

24/7 Altijd in de buurt beschikbaar

Afvoer ontstoppen Ede verzorgt rioolontstopping in Gemeente Ede

Is uw Gootsteen Afvoer riool verstopt, schakel dan onze professionele hulp in

Als de keuken afvoer begint te borrelen dan is het een teken dat een afvoer verstopping aan komt. U kunt er bij ons op vertrouwen dat wij u helpen met het ontstoppen van uw gootsteen, maar ook een wc, bad, douche of wastafel afvoer. Wij kunnen ook een riool onderzoek uitvoeren bij terugkerende problemen of verstoppingen. Aarzel niet en neem contact met ons op om een afspraak te maken. Bel naar 0318201649.

U kunt uw Gootsteen riool laten ontstoppen in Ede

Onze riool service zorgt dat u geholpen kunt worden met elk soort rioolprobleem. Wanneer uw riool of afvoer verstopt is of als u te maken heeft met een terugkerende ontstopping dan staan wij voor u klaar. Ook zijn we VCA gecertificeerd daar door kennen we de situatie over afvoer problemen zeer goed. U kunt onze hulp inschakelen in Ede en omstreken zoals Harskamp, Bennekom of Lunteren maar beter gezegd in heel Gemeente Ede kunnen we helpen met het uitvoeren van een onderzoek en het problemen op te lossen. Met zo’n 18 jaar ervaring zijn wij in staat om elke situatie zo goed en efficiënt mogelijk te behandelen. Wij staan garant voor een degelijke 24-uurs service in het geval van noodgevallen. De reparatie, aanleg of ontstoppen doen we graag voor u.

U bent altijd welkom contact op te nemen

Wij nodigen u uit om te bellen met 0318201649. Belt u vandaag nog naar onze ontstoppingsdienst, dan kunt u morgen voor dezelfde tijd nog geholpen worden. In geval van ernstige calamiteiten staan wij nog dezelfde dag voor u klaar.

 

Hoe merkt u dat u dat uw Gootsteen verstopt is

Meestal begint de afvoer een borrelend geluid te maken en begint wat langzamer leeg te lopen. Als u een volle bak vult en daarna de gootsteen plug eruit trekt Moet de spoelbak binnen 60 seconden leeg zijn is dit niet het geval is de afvoer verstopt.

Zo lossen wij dit op!

U kunt zelf even de sifon van de gootsteen controleren en eventueel 

schoon maken. Lukt dit niet dan kunnen wij dit voor u oplossen.

Het licht echter aan de diameter van de rioolbuis

40 en 50 mm gebruiken we een op accu elektrische aangedreven riool segment machine deze kan ver in de riool afvoer binnen dringen en met roterende bewegingen het vuil weg schrapen.

Boven 50 mm gebruiken we een hogedruk installatie die in de bestelwagen is ingebouwd er wordt met 200 bar met 55 liter per minuut het vuil weggespoten.